Táplálkozási tanácsok közérthetően, testsúly, fogyás, életmód, receptek.

Egyél rendesen!

Az ember a szavak mögött

2019. október 17. - P. Szabó István

transform1.jpg

P. SZABÓ ISTVÁN vagyok, online táplálkozási tanácsadó, az EGYÉL RENDESEN! című e-könyv szerzője, ez pedig itt az én tényleg "rendesen evős" blogom, mellyel elsősorban azon klienseimnek szeretnék elméleti és gyakorlati tanácsokat, ötleteket adni, akik az “én koncepcióm” szerint kívánnának étkezni, de mondjuk nem terepük a konyha, és akik mind olyan valódi emberek, akiknek értelmes információkra és normális, egyszerű, csiricsáré-mentes receptekre van szükségük a testsúlyproblémáik megoldásához, vagy mindennapi étkezéseikhez...

egyel_rendesen_feher_andis_borito.jpg

Ez a blog például nem hajt Michelin-csillagra, sőt bármennyire borzalmasan is hangzik, nincs jelen az Instán, és nem célja hogy trendi díszítési technikákkal kápráztasson el, úgyhogy aki ilyen jellegű kulináriás orgiákat keresne, annak javaslom, hogy nyugodtan lépjen tovább, mielőtt még csalódna...

Ezt a blogot nem szponzorálja senki, jómagam sem vagyok termék-, vagy MLM-pártoló, úgyhogy itt nem fenyeget az a veszély sem, hogy csodaszereket próbálnék rádsózni - kivéve persze a könyvemet, vagy a könyveimet...:)

Ha a blog rövid leírásán kívül szeretnél kicsit többet megtudni arról a táplálkozási tanácsadási módszerről, amit én képviselek, illetve rólam, és arról az útról, amit nekem be kellett járnom ahhoz, hogy végül megszabadulva plusz 45 kilótól, újra az a valaki lehessek, aki fiatalon szerettem lenni, kérlek, olvasd el legalább az alábbi három blogbejegyzést:

1. KÉRDÉS?

2. LÉTEZIK-E EGYÁLTALÁN IDEÁLIS EMBERI ÉTREND?

3. MIÉRT NEM ÍROK NEKED ÉTRENDET?

Persze ha csak olvasgatni, informálódni, vagy recepteket próbálgatni jöttél, szívből kívánok neked jó szorakozást hozzám:)

Peace!

online_ta_pla_lkoza_s_terveze_s_napi_konzulta_cio.png

A bejegyzés trackback címe:

https://egyelrendesen.blog.hu/api/trackback/id/tr9415229502